Na een heerlijke kerstvakantie zijn alle speltakken weer van start. We kregen een superleuke digitale kaart van de Bevers. De loodsen hielden een Online Teambuilding Experience met vele moeilijke opdrachten, aangeboden door de groep. Zij zijn onze volwassen (nou ja 😉) leden, dus zij hebben het iets lastiger in coronatijd. De andere speltakken hielden veel buitenopkomsten. Met veel creativiteit zetten de stafleden de opkomsten in elkaar. Voorbereiding voor de Berentocht op 5 februari. Die gaat natuurlijk wel door, zij het in aangepast vorm. De stafleden gaan dit weekend op pad om voor jullie een fantastische tocht dichterbij huis uit te zetten. Leuk wordt het zeker, dus een goede voorbereiding is zeker aan te bevelen. Er werd al druk geoefend met routetechnieken 😉.

Bekijk ook de flitsende actie van Niels, want om het warm te houden buiten, is wel hout nodig!