Wij zijn genomineerd voor de Vliet Awards!

De Vliet Awards sport- en vrijwilligersprijzen worden uitgereikt aan inwoners die in 2021 hét verschil hebben gemaakt. De jury heeft per categorie kandidaten genomineerd. Scouting Hubertus-Brandaan is genomineerd als vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021. Tot 28 februari kun je stemmen, alvast dank!

 Stemmen kan via: vlietawards.nl/kandidaten-vrijwilligers-2021

 De vrijwilligers van Scouting Hubertus-Brandaan steken wekelijks veel tijd en energie in opkomsten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar. In de coronatijd hebben zij met veel creativiteit en flexibiliteit elke week een offline of online activiteit georganiseerd. Voor de kinderen vaak het hoogtepunt van de week. En ook voor de ouders soms een verademing.

Leuke en nuttige vrije tijd

Bij Scouting denkt men soms aan broeken met kwastjes en een knoop in je zakdoek voor een goede daad. Niets is echter minder waar. Scouting Hubertus-Brandaan is een eigentijdse vereniging, die kinderen en jongeren een leuke en nuttige vrije tijd biedt. Indoor- en outdoor-activiteiten op en rond het water vormen de hoofdmoot.

Ondersteuning evenementen

Bovendien ondersteunt Scouting Hubertus-Brandaan met mensen, materiaal en programma allerlei activiteiten in de gemeente zoals de Vlietdagen, de intocht van Sinterklaas en de Erfgoeddag. Petje af voor de veelal jonge vrijwilligers die er op hun vrije zaterdag zijn voor de kinderen.

Vliet Awards

De Vliet Awards zijn prijzen van de gemeente Leidschendam-Voorburg. De twee betrokken wethouders, Astrid van Eekelen van Sport en Floor Kist van Welzijn, spreken op de website van Vliet Awards hun waardering uit: ‘Het is fijn dat het afgelopen jaar de (sport)verenigingen, sporters en vele vrijwilligers zowel binnen als buiten weer actief bezig konden zijn. Het is belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven, maar ook sociaal betrokken te zijn bij de vele initiatieven in de gemeente. We kunnen dit alleen met elkaar en zijn trots op alle betrokkenen die zich hiervoor inzetten!’

 Op vrijdag 4 maart zijn de winnaars bekend en te vinden op de website van Vliet Awards.