Op zaterdag 14 mei organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar staat het Lentefeest in het teken van 1001 Nacht. De sprookjes met Aladdin en Jasmine komen tot leven. Kinderen uit Leidschendam-Voorburg kunnen (gratis) meedoen met het spellencircuit. Leden, ouders, buurtgenoten en relaties worden uitgedaagd met spannende 1001 Nacht-games. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar.

Natuurlijk gaat het Arabian Adventure Rad weer draaien, met leuke prijzen. Je kunt ‘bucking camel’ rijden, een Nijlcruise per kano doen, er zijn slangenbezweerders, een luchtkussen, er is een schminkstudio en je kunt creatief aan de slag. Volwassenen kunnen het gezellig maken in de Lentebar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

 

Dank aan sponsoren

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, die initiatieven financiert voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Verder steunen een flink aantal bedrijven dit buurt- en scoutingfestijn. Dat zijn Aannemingsbedrijf Granneman, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmerwerken, Sfeer Engineer, Foir industriële lampen, Proefhuys, Drogisterij De Vergulde Gaper, De Jong Diepvries, STAPFOODS catering, Topdesk, ITS IT Services, Meere Reclamestudio, Nomax Project & Partners, S-jeu Vorm & Functie, Sligro, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf, Nolten schoenen, Remia, Plus supermarkten, stichting RLT Nederland, en Verhuurbedrijf Paul.

 

Aan de Vliet

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl.