Glühwein, chocomel, door de kinderen gemaakte lekkernijen en knutsels sieren het Winterwonderland op zaterdag 17 december. Leden en ouders zijn uitgenodigd om samen het jaar feestelijk af te sluiten. Een mooi moment om het glas te heffen op volgend jaar.
De kinderen hebben overdag hun best gedaan op de heerlijke hapjes en de prachtige versieringen. De ouders zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom op de Vliethof. De leden natuurlijk ook, maar die zijn er ook overdag met de opkomsten.

Tevens is dit de aftrap van de actie ‘Zet Hubertus-Brandaan in het zonnetje’. In verband met de inflatie en de stijgende energiekosten en om ons gebouw te verduurzamen, gaan we zonnepanelen plaatsen op ons dak. Daarvoor is een behoorlijke investering nodig die we er snel weer hopen uit te halen. Onze energiekosten lopen dit jaar op tot 10 à 12.000 euro. Het is dus noodzakelijk om in actie te komen. En u en jij kunt daarbij helpen.

Dit kan op twee manieren:

  • Door te doneren.
  • Door anderen in uw netwerk te vragen om te doneren.

Dit kan eenvoudigweg door een donatie te doen vanaf 17 december 2022 op www.geef.nl. We zullen dit die dag ook op onze FB- en Instagram-pagina zetten. Grote en kleine donaties zijn van harte welkom, alle beetjes helpen.

Wij willen graag dat alle kinderen en vrijwilligers er warmpjes bijzitten tijdens de opkomsten. Verder houden we Scouting Hubertus-Brandaan graag toegankelijk voor alle kinderen, doordat de contributies niet drastisch omhoog hoeven.
Voor mensen die de totale energiecompensatie schenken (190 euro) hebben we als incentive een dagje zeilen voor 4 personen, inclusief een kundige zeiler. Natuurlijk kunt u zelf ook ruimschoots aan het roer.
Op 17 december hebben we voor donaties vanaf 35 euro een leuke Hubertus-Brandaan fleecedeken, zodat u er thuis ook warmpjes bij zit.

We wensen alle leden, ouders, vrijwilligers, buurtgenoten, vrienden en relaties een sfeervolle, warme kerst en alle goeds voor 2023!