Beste ouders en leden,

De feestdagen komen er weer aan! De tijd om cadeaus te kopen en misschien een vakantie te boeken.
Denk even aan de Sponsorkliks. Hiermee verdient Scouting Hubertus-Brandaan geld om leuke dingen voor de leden te doen, terwijl het u niks kost.
Lees hieronder hoe u gemakkelijk de Sponsorkliks app op uw telefoon zet. Alvast dank voor de moeite!

Staf en bestuur Hubertus-Brandaan

Installeren Sponsorkliks app

Door online aankopen te doen via de Sponsorkliks-app kunt u financieel bijdragen aan Hubertus-Brandaan zonder dat het u zelf geld kost. Een percentage van iedere transactie via de app gaat naar de clubkas van de Scouting.

De app is beschikbaar voor iOS en Android via de volgende links:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks
Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Open de app nadat de installatie is voltooid. U krijgt de vraag wie u wilt sponsoren. Begin met het typen van ‘Scouting Hubertus-Brandaan’. Als het goed is ziet u dan ‘Scouting Hubertus Brandaan’ tussen de suggesties staan. Selecteer deze optie en klik op opslaan.

Als u op de knop ‘winkels’ drukt leidt de app u naar de website van Sponsorkliks. Hier kunt u door de deelnemende winkels bladeren of zoeken naar een specifieke winkel. Kies de winkel waar u iets wilt bestellen. U komt dan automatisch op de website van deze winkel. U kunt nu zoals u gewend bent gebruik maken van de website. Als u afrekent gaat een bedrag naar Hubertus-Brandaan. Dit gaat automatisch, u hoeft hier zelf dus niks voor te doen.