Hoewel Hubertus-Brandaan is opgericht in 1934, zijn de Minions ontstaan in het begin van de evolutie. Zij verenigden zich om een sterk en intelligent wezen te creëren. Ben jij ook sterk en intelligent of heb je andere bijzonder talenten? Natuurlijk, anders zat je niet bij Scouting Hubertus-Brandaan. Nog een paar weken en dan is het zover! Pak je tas in, zet de zonnebrand klaar, want we gaan op jubileumweekend. Hubertus-Brandaan bestaat 90 jaar. En dat gaan we met z’n allen vieren!

Tijdens het Pinksterweekend 2024 gaan we met de hele groep op pad, zo’n tweehonderd man totaal. Volgende week volgt een brief met nadere informatie voor alle speltakken. De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang.

Overnachten

De Bevers blijven één nachtje slapen, van 18 op 19 mei. De Welpen, Waterscouts, Wilde Vaart, Woeste Vaart en Loodsen die geen staf zijn, blijven twee nachten slapen, van 18-20 mei. De stafleden gaan vrijdag 17 mei al richting de locatie voor de opbouw.

Locatie

Jubileumkamplocatie bevindt zich in Leiderdorp. Het exacte adres komt in de brief. Het belooft een spectaculair weekend te worden, dat je niet mag missen. Natuurlijk is er voldoende begeleiding, zijn de spellen ingericht op de diverse leeftijden en is er veel lekker eten en drinken, want het is feest!

Dank aan sponsoren!

We bedanken ook alle sponsoren, die dit weekend mede mogelijk maken:
Alba Automotive Services, Beguin Media Totaal, Bott, Carshop Fortuin, Caruse, Everts Groep, Hademax, ITS, Leus Specials, Meere Reclamestudio, Montagebedrijf Robino, Motorhuis, Nomax Project & Partners, Ok2press, Partner in Management (Edu-Metis), Practical Media, Projectinrichting Lavoir, Promosupport, RLT Nederland, Studio Jeu Vorm en Functie, The Collections, THT Elektrotechniek, TOPdesk, VCMCM, Vlietland, Vroege Interieurbouw